فوت های کوزه گری میکرونیدلینگ

فوت های کوزه گری میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ تکنیکی برای جوانسازی و رفع مشکلات مختلف پوستی است اما، برای نتیجه گیری مطلوب نیاز به دانسته های خاصی است. تیم تخصصی وب سایت تاتو طلایی مجموعه ای از فوت های کوزه گری میکرونیدلینگ را در این مقاله جمع آوری نموده، تا با استفاده از آن اثربخشی و کارایی 100% حاصل کنید و بدون نیاز به پرداخت هزینه های سنگین برای کلاس ها و همایش های آموزشی حرفه ای شوید!

میکرونیدلینگ چیست

در سال 1994، اورنتریچ راهکار استفاده از یک سری سوزن برای درمان مشکلات پوستی را ارائه کرد. فرایند شامل وارد کردن یک سوزن سه سر به زیر پوست ناحیه آسیب دیده بود تا پوست برای ساخت کلاژن و بستن منفذ باز شده تحریک شده و بافت جدیدی بوجود آید.

سه سال بعد کامرین و داکت بهبود قابل توجهی را در بافت پوستی آسیب دیده مشاهده کردند که با استفاده از سوزن یک دستگاه تاتو بدون استفاده از رنگ انجام شد. تا اوایل سال 2000 دستگاه مجزایی برای میکرونیدلینگ ساخته نشده بود تا اینکه در این سال اولین وسیله که شبیه مهر بود ساخته شد و برای درمان چین و چروک ها و شلی پوست مورد استفاده قرار گرفت.

تحقیق روی انسان ها و حیوانات ادامه یافت تا مکانیسم عملکرد مشخص شود. فرض شد که ایجاد میکروکانال های ریز در زیر پوست آسیب دیده اتصالات کلاژنی آن ناحیه را می شکند و کلاژن و الاستین جدید ساخته می شود.

ایجاد میکروکانال های فراوان مستقیماً منجر به تولید فاکتورهای رشد متعددی می شود که نقش مستقیمی در تولید و سنتز کلاژن و الاستین در لایه درم دارند.

همانگونه که در تصویر بالا ملاحظه می کنید، عامل اصلی سلامت پوست، وجود رشته های کلاژن و الاستین است که با گذر زمان و افزایش سن (از 30 سالگی به بعد) تولید و سنتز این دو پروتئین کاهش می یابد و چین و چروک و دیگر مشکلات پوستی بروز می کند.

میکرونیدلینگ و مزوتراپی به تازگی کاربرد زیادی برای درمان انواع مشکلات پوستی پیدا کرده است از جمله؛

  • جوانسازی پوست.
  • درمان زخم آکنه.
  • چین و چروک ها.
  • اسکارهای جراحی.
  • دیسکرومی.
  • ملاسما.
  • بستن منافذ باز و بزرگ.
  • انتقال داروهای مورد نیاز به زیر لایه های پوست.
  • درمان جای جوش.

ایمنی، اثربخشی بالا و حداقل زمان مورد نیاز برای بهبود پوست برای این تکنیک گزارش شده که منجر به رضایت مشتری و افزایش محبوبیت این تکنیک شده است. به گفته ی انجمن جراحان پلاستیک آمریکا، روش های غیر جراحی با حداقل عوارض، 89% از کل اقدامات انجام گرفته برای بهبود مشکلات پوستی در سال 2015 را تشکیل داده اند.

در تکنیک مزوتراپی، با استفاده های از سرنگ های تزریق انسولین مواد کوکتل به زیر پوست تزریق می شود. مزواسکالپ سر (میکرونیدلینگ کف سر) نیز تکنیکی است  که منجر به تحریک رشد مو می شود.

میکرونیدلینگ به بخشی جدایی ناپذیر از الگوریتم روزانه برای درمان چین و چروک ها و زخم آکنه تبدیل شده است. برای میکرونیدلینگ پوست از نانوداروهای خاصی استفاده می شود. به این نانوداروها در اصطلاح کوکتل گفته می شود. این کوکتل ها سرعت ترمیم، بازسازی و عملکرد میکرونیدلینگ را تسریع می کنند.

نحوه اثربخشی کوکتل های میکرونیدلینگ بر جوانسازی پوست

بر اثر میکرونیدلینگ، با ورود سوزن به لایه های زیرین پوست میکروکانال هایی روی پوست ایجاد می شود. پوست شروع به پر کردن و ترمیم این میکروکانال ها می کند و این کار را با کلاژن سازی و الاستین سازی انجام می دهد. فرایند کلاژن سازی و الاستین سازی پروسه ای زمان بر است و حدود سه الی شش ماه طول می کشد. در صورت استفاده از کوکتل میکرونیدلینگ – استالیدرم (نانوداروها) این روند بشدت تسریع پیدا می کند. بویژه که میکروکانال های ایجاد شده محل مناسبی برای جذب و انتقال نانوداروها به لایه های زیرین پوست هستند.

کارایی کوکتل های میکرونیدلینگ استالیدرم

فوت های کوزه گری میکرونیدلینگ

1- استفاده از ژل های لیزکننده ممنوع!

یک اشتباه رایج در بین اکثر متخصصین میکرونیدلینگ استفاده از ژل های لیزکننده ای مثل لوبریکانت به منظور تسهیل در کشیده شدن کارتریج روی پوست است، در حالیکه این کار 100% اشتباه است، چون در این تکنیک ما سعی می کنیم با استفاده کارتریج میکروکانال های ظریفی روی پوست ایجاد کنیم.

سپس کوکتل ها یا همان نانوداروهای مورد نیاز را از طریق این میکروکانال ها به لایه های زیرین پوست انتقال دهیم. در صورت استفاده از ژل لیزکننده، میکروکانال ها با این مواد پر می شوند و عملاً هیج دارو و کوکتل دیگری جذب پوست نمی شود. چه بسا این ژل لیزکننده خود باعث عوارض جانبی جبران ناپذیری برای فرد مراجعه کننده شوند.

2- حرکات دورانی (یا به اصطلاح لوپ لوپ) و ضربدری دستگاه روی پوست صورت ممنوع!

در صورت حرکت دورانی دستگاه روی پوست در میکرونیدلینگ خشک، جز تخریب بافت پوست و ایجاد لک نتیجه دیگری حاصل نمی گردد. این حرکات تنها در مزونیدلینگ و همراه با کوکتل مجاز است.

جهت های خطی مختلف رای میکرونیدلینگ

3- میکرونیدلینگ نوک بینی و وسط ابرو نزدیک به استخوان بینی ممنوع!

4- میکرونیدلینگ نزدیک به گوش و روی استخوان فک به سمت گردن ممنوع!

دقت کنید از دو انگشت مانده به گوش و روی استخوان فک به سمت گردن را هرگز میکرونیدلینگ نکنید، چون گره های لنفاوی کنار گوش و روی گردن بشدت تحریک می شوند. ممکن است این گره ها ورم کنند و تا یک هفته احساس درد و تورم کنار گوش و گلو، فرد مراجعه دهنده را آزار داده و از ادامه مراحل درمان منصرف نماید.

5- استفاده از یخ یا ژل آیس پک یا هر وسیله خنک کننده برای کاهش التهاب بعد از میکرونیدلینگ ممنوع!

التهاب پوست بعد از میکرونیدلینگ یک فرایند طبیعی است و هر گونه رفتاری همچون گذاشتن یخ یا ژل آیس پک روی صورت با این فرایند التهاب طبیعی مقابله می کند و کارایی و اثربخشی این تکنیک را بشدت کاهش می دهد، چون التهاب طبیعی باعث انتقال خون و مواد مغذی به زیر پوست برای انجام کلاژن سازی و الاستین سازی می گردد (این همان اتفاقی است که باید بیفتد). 

6- استفاده از کوکتل ویتامین سی یا آمپول ویتامین سی رقیق شده الزامی است!

در صورت عدم استفاده از ویتامین سی، روی پوست لکه های ریزی می افتد. و این حالت به هیچ وجه خوشایند فرد مراجعه کننده نیست. برای تمامی پوست ها حتما یا کوکتل آماده ویتامین سی استفاده کنید. یا آمپول ویتامین سی را با آب مقطر رقیق کنید. و روی پوست بکشید. ویتامین سی یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. و مانع از لک گرفتن پوست می شود. در مورد پوست های لک دار نیز باعث تثبیت تاثیر کوکتل ضد لک و روشن کننده خواهد شد.

7- استفاده از پماد ویتامین آ+د به عنوان ترمیم کننده الزامی است!

حتما به شما نیز توصیه شده است که از کرم های ترمیم کننده گران قیمت استفاده کنید. در حالیکه طبق گزارش متخصصین پوست آکادمی اسکین کِر آمریکا، بهترین و قوی ترین ترمیم کننده و به اصطلاح هوم کِر بعد از میکرونیدلینگ، استفاده از ترکیب آمپول ویتامین های آ + د + ای و کرم ترمیم کننده فیبرینولیزین  است که باعث ترمیم سریع و کامل پوست می گردد. 

8- سه روز اول بعد از میکرونیدلینگ آرایش و استفاده از ضد آفتاب های رنگی ممنوع!

9- تا 24 ساعت بعد از میکرونیدلینگ شستن صورت با آب و یا دوش گرفتن ممنوع!

10- استفاده از کرم های لایه بردار اسید میوه یا AHA قبل یا بعد از میکرونیدلینگ اکیداً ممنوع! 

11- دستگاه بایستی به طورت عمود روی پوست قرار گیرد  در غیر اینصورت، بافت پوست تخریب می شود.

12- صورت را به شش ناحیه ی؛ پیشانی، گونه سمت راست، گونه سمت چپ، چانه، پشت لب و تیغه بینی تقسیم کنید. قبل از گذاشتن پماد بی حسی قوی مثل دکتر نامب، پوست را مرطوب کنید. بی حسی هر ناحیه را جداگانه با سلفون کاور کنید. حین کار، ناحیه به ناحیه بی حسی را بخوبی پاک کنید و میکرونیدلینگ کنید. در این حالت پوست بی حسی اش را از دست نمی دهد.

13- بی حسی را بخوبی پاک کنید. سپس پنبه خیس شده با آب مقطر یا آب جوشیده را روی پوست بکشید تا باقیمانده پماد بی حسی پاک شود. در غیر اینصورت، باقیمانده بی حسی همراه سوزن نیدلینگ زیر پوست نفوذ می کند و به پوست آسیب می زند.

14- در پایان، هنگام مالیدن مخلوط ویتامین ها روی پوست به منظور ترمیم بافت، به هیچ عنوان آن را ماساژ ندهید.

عمق مناسب سوزن برای نواحی مختلف صورت

فوت کوزه گری میکرونیدلینگ دیگر مربوط به تشخیص عمق مناسب سوزن است. عمق مناسب برای میکرونیدلینگ هنگامی است که شبنم خون روی پوست دیده شود. اما این به این معنا نیست که برای تمامی قسمت های صورت صادق باشد.

برای اطراف چشم یا روی تیغه ی بینی عمق سوزن در حدی که میکروکانال ظریفی ایجاد شود، کفایت می کند. استفاده از عمق های بالا در این ناحیه بشدت ایجاد خون مردگی و کبودی می کند.

به مرور زمان بر اثر میکرونیدلینگ منظم، پوست سفت می شود و ممکن است حتی در بالاترین عمق سوزن نیز شبنم خونی دیده نشود. در برخی موارد پوست فرد مراجعه کننده بدلیل پلاکت پایین خون و یا مصرف داروهای رقیق کننده و سایر موارد دیگر خونریزی شدید می دهد و منجر به کبودی می گردد.

در این موارد بهتر است با حداقل عمق میکرونیدلینگ انجام شود. همچنین، لازم است قبل از انجام میکرونیدلینگ برگه رضایت نامه پر و در مورد موارد منع موقت و دائم اطمینان حاصل کنید.

تاثیر عمق های مختلف سوزن بر روی پوست در تکنیک میکرونیدلینگ 

در تصویر بالا، میزان نفوذ عمق های مختلف سوزن در لایه های پوست نمایش داده شده است. عمق های 0.25 و 0.5 در لایه اول پوست نفوذ می کنند، اما در عمق های بالاتر سوزن وارد لایه دوم پوست وارد می شود، جاییکه محل ساخت و ساز رشته های کلاژن و الاستین است.

نتیجه گیری

نکات بیان شده بخش مهمی از فوت های گوزه گری میکرونیدلینگ است. در موارد زیادی مشاهده شده که آموزش اشتباه، نه تنها باعث بهبود بافت پوست نگردیده بلکه بلعکس، منجر به تخریب پوست و ایجاد لک گردیده است. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر، با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید. کارشناسان ما پاسخگو هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 2 = چهارده