برخی از افراد در زمان بلوغ جوشهای زیادی روی پوستشان ظاهر میشود. برخی دیگر نیز به دلایل مختلف در طول زندگی جوش میزنند و متاسفانه بعد از خوب شدن آنها، جایشان گود میشود. همچنین یکی از عوارض جانبی ریموور تاتو ایجاد گودی و فرورفتگی در پوست است. در این مقاله راهکاری ساده و کاربردی برای درمان جای جوش با دستگاه میکرونیدلینگ به شما عزیزان ارائه نمودهایم.
این تکینک حتی برای درمان فرورفتگی و گودی بعد از ریموور نیز بسیار اثر بخش است.
دلیل ایجاد جای جوش و گودی بعد از ریموور
هنگام تشکیل جوش و بویژه در جوشهای غرور جوانی، فرد بشدت وسوسه میشود تا آن را تخلیه کند. تداوم این کار باعث از بین رفتن لایه اپیدرم و ایجاد چسبندگی در لایه درم میگردد. در نتیجه گودی و جای جوش (اسکار آکنه) پدیدار میگردد.
بعد از ریموور تاتو نیز به چند دلیل ممکن است پوست دچار گودی و فرورفتگی شود. این دلایل عبارتند از؛
- اسیدیته بالای ریموور
- اجرای حرکات دورانی یا لوپ لوپ سوزن در عمق زیاد پوست که منجر به تخریب شدید اپیدرم و درم میگردد.
- عدم رعایت مراقبتهای صحیح توسط مشتری
- عدم رعایت فاصله زمانی حداقل ۴۵ روز مابین جلسات ریموور؛ در این حالت پوست فرصت کافی برای ترمیم و احیاء پیدا نمیکند و در اثر مجاورت مجدد با اسید دچار گودی و فرورفتگی میشود.
- اجرای ریموور تاتو با سرعت بالای دستگاه و تکرار بیش از حد روی پوست
چه در مورد جای جوش و چه در مورد ریموور چسبندگی شدید لایه اپیدرم و درم با استعمال انواع کرم و لوسیون رفع نمیگردد!
باید به طریقی این چسبندگی باز شود و به پوست فرصت داد تا حدفاصل این دو لایه از هم باز شده را با ساخت سلول جدید پر کند و در نتیجه فرورفتگی رفع گردد.
راهکارهای پر کردن فرورفتگی جوش و ریموور تاتو
۱- لیزر پوست
۲- کربوکسیتراپی
۳- سابسیژن
۴- میکرونیدلینگ و…
واقعیت این است که لیزر و کربوکسیتراپی نمیتوانند تأثیر خاصی روی پر شدن جای جوش و یا گودی پوست بگذارند. در مورد لیزر مگر در لیزرهای بسیار پیشرفته، امکان ترمیم بافت پوست و پر شدن آن وجود داشته باشد.
کربوکسیتراپی نیز تکنیکی است که میزان گردش خون به بافت پوست را افزایش میدهد و موجب شادابی و نشاط پوست میگردد. سابسیژن برای درمان و ترمیم جای جوش و گودی ریموور کارایی چندانی ندارد.
سابسیژن کاری تخصصی است که در آن پزشک متخصص پوست با استفاده از سوزن خاصی چسبندگی میان دو لایه را باز میکند و نیاز به تکرار چند جلسه دارد و تنها در حیطه اختیار یک پزشک است و نه یک بیوتیتراپیست.
در این میان سادهترین راه، تکینک میکرونیدلینگ است اما نه با روش مرسوم و همیشگی آن، بلکه با روشی که در ادامه به طور رایگان به شما عزیزان آموزش میدهم و قریب به اتفاق کارآموزان با این شیوه نتایج خارقالعادهای گرفتهاند 🙂
پر کردن جای جوش با دستگاه میکرونیدلینگ
چنانچه بیوتیتراپیست هستید و تکینک میکرونیدلینگ را آموزش دیدهاید میتوانید بسادگی با روشی که در ادامه آموزش دادهام جای جوش و… را ترمیم و پر نمایید.
کافی است تجهیزات زیر را داشته باشید؛
- دستگاه دکتر پن A1W که سوزن تاتو سه سرگرد روی آن بسته شود و یا دستگاه تاتو
- کوکتل هیالورونیک اسید
- سوزن میکرونیدلینگ ۱۲ و یا ۳۶ سر
- پماد بیحسی
- تجهیزات یکبار مصرف
مراحل اجرای کار
همواره برای نتیجهگیری صحیح از تکنیک میکرونیدلینگ، قبل از گذاشتن پماد بیحسی پاکسازی و فیشیال پوست را اجرا نمایید.
بخصوص اسکراب پوست، بخور دادن و تخلیه جوشهای سرسیاه بسیار مهم است. پوستی که هیدراته و آبرسانی نشده باشد (خشک باشد) با میکرونیدلینگ آسیب جدی میبیند!
بعد از پاکسازی، پماد بیحسی را روی پوست میمالیم، کاور میکنیم و نیم ساعت تایم میدهیم. سپس بخوبی پاک کرده و یا میشوریم.
سوزن سه سر گرد تاتو را روی دستگاه میبندیم، روی گودی جای جوش و یا گودی ریموور مقداری کوکتل هیالورونیک اسید میریزیم و با عمق ۱ تا ۱/۲۵ حالت نقطه نقطه (دات دات) و با زاویه۴۵ تا ۹۰ درجه ضربه میزنیم در حدی که پوست به خون بیفتد.
توجه: این کار فقط روی نقاط گود شده انجام میشود.
توجه: کوکتل حتماً بایستی هیالورونیک اسید باشد.
همزمان با ورود سوزن به پوست، چسبندگی دو لایه باز میشود و مقداری از کوکتل نیز زیر پوست میرود. هیالورنیک اسید قابلیت جذب ۱۰۰۰ برابری آب را دارد.
وقتی که هیالورونیک اسید در حد فاصل دو لایه باز شده قرار میگیرد از چسبندگی مجدد آنها به هم جلوگیری میکند. از طرفی خود عاملی کلاژنساز است و به فیبروبلاستها کمک میکند رشتههای پروتئینی را سریعتر سنتز نماید.
این پروتئینها در این حدفاصل ساخته میشوند و به مرور بعد از چند جلسه تکرار این روند شاهد بالا آمدن پوست و رفع گوی آن خواهیم بود!
در مورد جای جوش، بعد از آنکه همه نقاط را به این ترتیب سوزنزنی کردیم، سوزن میکرونیدلینگ ۱۲ و یا ۳۶ سر را روی دستگاه میبندیم و کل صورت را نیز نیدلینگ مینماییم.
برای گودی بعد از ریموور نیازی به نیدلینگ کردن نداریم. کافی است روی جای گود رفته را چند دور با سوزن تاتو و هیالورونیک اسید کار میکنیم.
مراقبت بعد از کار
کافی است تمامی مراقبتهای بعد از میکرونیدلینگ رعایت گردد.
فیلم آموزش درمان جای جوش با دستگاه میکرونیدلینگ :
قسمت اول :
قسمت دوم :
قسمت سوم :
نکته: درمان و تخلیه جوش میلیا روشی کاملاً متفاوت و در عین حال بسیار سادهای دارد. در حال حاضر درمان جوش میلیا با دستگاه بیوتی پن انجام میگردد.